Áraink a 2018-as szezonban:

A www.podelta 2018-as ajánlata:Pó-delta horgászat 200 Euro 6 nap/fő!
Tartalmazza: szállást, motorcsónakot, horgászengedélyt, helyismertetést.

Amennyiben nem hat napra szeretne jönni, kérem írjon e-mailt az info@podelta.hu -ra és árajánlatot küldünk.További árak:


Horgászbotok bérlése jelképes áron: 5 - 10 Euroig/bot/turnus, felszerelve - leszúróval, az 5-10 eurós ár nem naponta, hanem a horgásztúrátok teljes időszakára vonatkozik, arra kérünk mindenkit csak, hogy sajátjukként használják - vigyázzanak rá.

Szállás felnőtt családtagnak,kísérőnek: 25 Euro/éj/fő.

8 - 14 éves korig: 15 Euro/éj/fő, (plusz engedély, amennyiben horgászik)

8 éves kor alatt INGYENES.

Engedély ára: 30 Euro/engedély (három botra érvényes a Pó-delta területére).A csónakok kényelmes horgászatra maximum 3 főnek javasolt, az össztömeg (felszereléssel együtt) nem haladhatja meg a 450 kg.-ot. A csónakbérlés ára az üzemanyag díját nem tartalmazza, minden csónak elektromos motorral, akkumulátorral, kötelező felszerelésekkel, mentőmellényekkel ellátott. A felszerelésért pl. elektromos motor, halradar használatáért vendégeinknek nem kell külön fizetniük. A csónakjaink használatához a Pó folyón semmiféle külön vezetői engedélyre nincs szükség.

Az utazást, étkezést egyénileg kell megoldani, ezeket az ár nem tartalmazza. Főzésre a szálláson van lehetőség, teljesen felszerelt a konyha, -mikro, hűtőszekrény, edények, tányérok, evőeszközök, poharak állnak a hozzánk érkező horgászok rendelkezésére. Egyéb szolgáltatások (pl.: parkolás, szállás-csónak takarítás) díjmentesek.

További DÍJMENTES szolgáltatásaink:

- Pó folyó vízállása naprakészen, hely és módszer-ismertetés az aktuális vízállással
- elektromos motor biztosítása
- halradar biztosítása
- olasz nyelven tökéletesen beszélő magyar szállásadó, aki gond esetén a vendégeink rendelkezésére áll, pl.:orvosi ellátás, baleset, vagy más esetekben, ahol szükség van az olasz nyelv használatára.
- internet használat
- 90 magyar nyelvű TV csatorna.


HORGÁSZENGEDÉLY ÜGYINTÉZÉS:
előzetes egyeztetéssel, az engedély árának átutalása után (horgászengedély a Pó-delta területére, Rovigo megyére: mely 3 db horgászbot használatára jogosít.


A horgászengedélyek ára tartalmazza az ügyintézés díját.
A horgászengedélyek átvételekor regisztráció szükséges.
A horgászengedély-ügyintézés díja nem tartalmaz helyismertetést.


Áraink a 2018-as szezonra vonatkoznak.

Amennyiben már tudja érkezésének várható időpontját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a helyfoglalás egyeztetése és a horgászengedély ügyintézése érdekében.

Telefon: +36 30 628 39 24,
és +39 329 823 0589.

Várjuk szeretettel a Pó-deltában!