Új! Pó-delta - Lakókocsis elszállásolással

Lakókocsis horgászat:

A lakókocsik klimatizálták, a téglaépületes szállás udvarán vannak fixen elhelyezve. Zuhanyzási, főzési - sütési lehetőséggel. A Pó főágától 8 km.-re, a másik kikötőnktől 3 km.-re, illetve a szállás mellett levő csatornától 20 méterre vannak a lakókocsik.

A szállás közvetlen közelében (20 méterre) található csatorna.Közös helységgel - magyar tv csatornákkal , wifi-vel.2018-tól két kikötőben is vannak csónakjaink a horgászvendégeink rendelkezésére.

Horgászati lehetőségek a Pó-deltában a podelta.hu szervezésében:

- A szállástól 8 kilométerre levő kikötőből a Pó folyó főágára , itt három motorcsónak áll a magyar horgászok rendelkezésére.
- A szállástól 3 kilométerre levő kikötőben a Pó folyó átemelő csatornájában (állóvízű csatorna, körülbelül Keleti-főcsatorna típusú, amely összeköttetésben van, a híres Canal Bianco-val - ezen a csatornán rendezték pl. a 2017.-es Európa-bajnokságot. Itt egy darab 5 métere csónakunk van pluszban, ehhez a csónakhoz elektromos motort biztosítunk akkumulátorral, amely szintén benne van az árban.
- A szállástól 20 méterre levő csatornán, amely kb. 20 méter széles és halban rendkívül gazdag, ebbe a csatornában lehetőség van a Fekete sügér horgászatra is, emellett harcsa, ponty, süllő, és dévérkeszeget lehet horogra csalni, a fekete sügér horgászathoz gumicsónakot biztosítunk amely benne van az árban.